ozggg Merhabalar, bebeğim 1 yaşına yaklaştı. Yasaklı besinler bal süt gibi bunlara nasıl başladınız? Sütte hangi sütü verdiniz? Şu marketlerde satılan çocuk sütleri var onlarla mı başlattınız? Deneyimli annelerden cevap bekliyorum :)
likeli ozggg 14 aylık süt hala vermiyorum. Demir emilimini azaltıyor sindirimi de zor. Balı kahvaltılarda tadımlık pankeke vs sürerek vermeye başlamıştım hala da öyle veriyorum ama çok sevmiyor.
durulandiniz ozggg Süte ihtiyacı yok şuan vermesen daha iyi Bal için de acele etmene gerek yok bir kaç ay bekle , öyle olmazsa olmaz bir besin değil şu ay için🥰
Ar1 ozggg azar azar başlayabilirsiniz ben süt olarak ilk devam sütü ile başlamıştım sonra yavaş yavaş devamsütünün içine normal süt koynaya başldım öyle öyle tamamen normal süte dönmüştüm
kanalizzze59 ozggg illa süt vermek istiyorsanız keçi sütü yada tahinsütü yapıp verebilirsiniz Tahin su bal muz karıştırıp verebilirsiniz aşırı faydalı bir içecek
iremosa ozggg ben balı direkt verdim zencefilli falan yapıp. Ama az az deneyin önce. 15.5 aylığız hala süt vermedim çünkü doktorumuz “başka bir hayvanın sütünü içirmenize gerek yok” dedi. Ben hala emziriyorum ama mama kullananlar için durum nedir bilemiyorum. Sadece şunu söyleyeyim o çocuklar için olan sütlerin içinde inanılmaz şeker var. İncelemeden almayın
-Ozge- ozggg Süt kendi markette görüp isteyene kadar vermedim benimki 3 yaşında. Bal için tam yaşının dolmasını beklememistim zaten ek gidayada dr kontrolünde 5 aylıkken başladığı için 10,11 aylıkken ufak ufak bal tadımı yapmıştık şuanda bal sevmiyor bende arada tahine karıştırıp veriyorum
ozggg Ya aslında muhallebi için soruyorum, ben de emziriyorum ama muhallebi içinde süt daha iyi olur diye süt kısmı kafamı karıştırdı