Kayra_68_aksaray Merveeofs karniyarık Pilav Salata Yoğurt Tatlı çorba bizim evde icilmedigi için yapmıyorum
kelebegiminannesiyim Merveeofs Bugün eşim yok o yüzden kalan yemekleri yiyeceğiz kızımla birlikte. Yarınki menüm; Fırında tavuk Sebzeli bulgur pilavı Mercimek çorbası
humosummm Merveeofs dünden yemeğim var eşim bugün iftarda yanımda olamıcağı için yapmıcam dün ki yemeğimi yicem etli dolma çorba yapmıştım. Yarın için mantarlı tavuk yapıcam fırında çorba bide patlıcan salatası düşünüyorum fikir olur belki size de ☺️
Merveeofs Kayra_68_aksaray afiyet olsun 🌺 bizde de eşim karnıyarık yemiyor aklıma gelmişti benim de ama 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🥹
Kayra_68_aksaray Merveeofs bu eslerini yemek seçmeleri nekadar kötü yaaa bizimkide sadece etini yer patlıcanı yemez
Merveeofs Kayra_68_aksaray hehh aynen öyle yemiyordan kastım oydu ben de onun için yapmıyorum yazık oluyor patlıcana da emeğime de
humosummm Merveeofs sote gibi aslında patates domates mantar tavuk biberleri küp şeklinde doğrayıp arpacık soğan ekleyip salçalı baharatlı sosunu yapıp döküyosun, fırına atıyosun ☺️
1prensesannesi2 Hastaysanız kolay bir şeyler yapın mesela yoğurtlu çorba pilav fırında baharatlı patates
Kayra_68_aksaray nslhnak bu kadinların çektiği ne yaa kocalar bizim ne yediğimizi ne yemedigimizi bilmez biz herşeylerini biliyoruz
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Merveeofs Aklımda pırasa kavurması, sebzeli bulgur pilavı var. Başka napabilirim diye düşünüyorum tatlı falan 🤷🏻♀️
Merveeofs NeclaLeylaCeydaOhnealaneala afiyet olsun 💐 ayy tatlı sorma kaç gündür hamilelikteki gibi aseriyorum resmen tatlıyı normalde çok yemem.. ne istediğimi de bilmiyorum 😬
utkummm Merveeofs oglumla ikimiziz sadece o yuzden mercimek corbasi ve patates kızartması siz yanina bide marketten manti alin oldu bitti😁
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Merveeofs Dün irmik helvası yapmıştım biraz o var. Bugün yapmam bende zaten 😂birde lahana sarmam kalmıştı dünden, yeter. Size de afiyet olsun 🌸