Cqdm46 3 aylık bebeğimi kaç saatte bir emzirmeliyim? Eğer vermezsem 3 saate hatta4 saate kadar bekliyor, ben genelde 2 saatte bir bekletmeden emziriyorum ancak çok kustuğunu fark ettim. Yani sizler 3 aylık bebeklerini kaç saatte bir doyuruyorsunuz kızlar?
Deletedmom115 Cqdm46 Eğer tam doyuyorsa 3 saati geçmese daha iyi olur. Gece kalkıyorsa verip vermemek size kalmış kalkmıyorsa zaten vermenize gerek yok.
AselimmmDurum Cqdm46 3 aylığı bilmiyorum ama 15 günlük kızım her yarim saatte en fazla 1 saatte bir emmek istiyor göğüslerim parçalandı resmen 😔
Azygos Biz de yeni 3 aylık olduk ben de bekleyeyim uykudan uyanınca uyku sersemi emiyor sadece teklif etmesem aç aç duracak anlamadım bu işi
Cqdm46 Azygos İnternetteki bilgilerde de günde 5-6 kere 5-7 dakika arası diyor, yani aç olsalar ağlarlar bence 🤷♀️
Duruveannesi01 Bizimki de 3 aylık. Sanırım ben çok sk emziriyorm çünkü çok kusuyor. Bende Sanirim 3 saat beklemeliyim artık.
Cqdm46 Duruveannesi01 ben en fazla iki saat bekliyordum ancak dünden beri 3 saat bekliyorum. Gecede en fazla uyudu normalde yenidoğan gibi 2 saatte bir kslkıyorudu
Azygos Cqdm46 yani hiç bi ağlaması açıktan değil sanki anlamadım ben bu işi ben sık besliyorum herhalde meme reddi oldu o zaman uyku geçişi ya da uykudan uyanırken emzirdim sanırım maalesef uyku ile emmeyi bağdaştırdı nasıl vazgeçiricem bilmiyorum
Cqdm46 Azygos gece uyandığında emziriyorum hemen geri uyuyor ama zaten gece gözünü hiç açmıyor acıktığı için ağlıyor yani
Cqdm46 balannesiii göğüslerim genelde sert olmuyor ama yani dolu dolu süt olmuyor. Yinede ağzında hep süt oluyor göğsümü bırakınca bebişim
Cqdm46 Deletedmom115 tam doyuyor bence çünkü 5 dakika emdikten sonra oynamaya başlıyo göğsümde, dahada emzirirsem kusuyor, gece kendi uyanmadan kaldıramıyorum
balannesiii Cqdm46 gögsün eskisi gibi sertleşmez bir süre snra terbiyelenir derler canım demekki bebeğinin doyucagı kadar geliyor
Cqdm46 AselimmmDurum ilk zamanlarda öyle oluyor sık sık emmek istiyorlsr göğüsler de zamanla iyileşiyor 😊
AselimmmDurum Cqdm46 inşallah canım göğüslerim iyileşsin emziririm hiç sorun değil ama bu şekilde acı çekiyorum resmen
AselimmmDurum vera66 kaç günlük canım benim ki hiç aralıksız 3 saat uyumuyor saat başı acıkıp uyanıyor uyanık olduğu zaman da sürekli meme de durmak istiyor sürekli emmek istiyor çözümü mama vermekte buldum gece 30 cc veriyorum en azından aralıksız 2 saat uyusun bende uyuyum diye🙄
AselimmmDurum vera66 sütümün de yetmedigini sanmiyorum var sütüm yani ebe normal aç olduğu için değil senin kokunu duymak için emmek istiyor diyor