yeni_anne__ Merhaba hanımlar 15 gün oldu sezeryan olalı ama karnıma ağrı tarzı sancılar giriyor bazenn normal mi sizce
birannne_ yeni_anne__ eğer şiddetli bir ağrınız varsa bence ihmal etmeden doktorunuza görünmelisiniz her zaman en iyisini o bilir ama hafif ağrılar sancılar oluyor genelde nitekim basit bir operasyon değil unutmamak gerek 😇
yeni_anne__ Pialvi gazım çıkıyor aslında afedersiniz özelikle ameliyat olan yerde sancı oluyor karnımın
yeni_anne__ Kk41 Allah razı olsun teşekkürler sagolun normalse sorun yok o zaman doktora gidecektim yoksa ilk olunca insan bilmiyor kötü bir şey var sanıyor
melikee1 yeni_anne__ normal korkmayın 11 aylık olduk dediğin ağrılar bende de oluyordu ilk başta ufak bı gaz bile ağrı yapıyor hatta bu aya bile değişik kramplar giriyo ufak şeyde bile ağrı oluyo yani
yeni_anne__ birannne_ yok canım şiddetli değill hafif sancı geçişleri oluyor sadece bende hani gitmem gerekiyorsa gidiyim diye sormak istedim çok teşekkürler 🌸😊
birannne_ yeni_anne__ henüz çok yeni olduğu için gayet normal gibi duruyor çabucak toparlanırsın inşallah sağlık diliyorum bebeğine ve sana 🥰