happymoomyy Kızlar borsada kısa vadeli işlem nasıl yapılıyor ? Varant diye geçiyor,tam anlamıyorum ama alım yapmasını bilen var mı uzun vadeye yatırdım ama kısa dönem de öğrenmek istiyorum,cevaplarınızı bekliyorum ☺️❤️
pantenkelebek happymoomyy bi uygulama kullanıyorum isim vermek yasak sanırım ama ben keyfi bakıyorum öyle bazen haftalık alıp satıyorum
Rabiiul pantenkelebek 😆😆 o nasıl acaba kafana göre mi alıyorsun ? Bizde üstümüzdrkişer saat veriyor o saatte alıp satıyoruz
Mukaddeshnn pantenkelebek işte ikisi farklı sizin uygulamadan coin alınır post sahibininkinden de fon hisse kağıdı alınır. İkisi de farklı uygulamalar. Biri bitcoin biri Türk borsası. Yani borsa ve coin farklı şeyler uygulamari da farklı. (Ayrıca binance TR ’nin (Türkiye) olduğunu biliyorum açılımını yazdığınız için cevap vermek istedim)
Mukaddeshnn pantenkelebek tabi ikiside yatırım ama post sahibi kısa ve uzun vadeli olarak bilgi almak istemiş ya yanlış yönlendirme olmasın diye size açıklık getirmek istedim 🥰
pantenkelebek Mukaddeshnn teşekkür ederim. Valla bazen güzel coinler oluyor uzun süre duran para bi anda yükseliyor falan
Mukaddeshnn pantenkelebek evet ama şuan bitik biraz en diplerde bakalım boğaya girdik diyorlar nasil olacak
Rabiiul hazal3421 yüksek meblağda güzel getirisi var 3 bin yatırırsanız 2.5-3 haftada bin tl kazanıyorsun davet ettiğin kişilerden de komisyon alıyorsun ben 3.5-4 arası yatırmıştım 7.5 olunca çektim ihtiyacım vardı ona kullandım