melikebasar Kızım 9 aylık asla katı gıda kabul etmiyor sadece muhallebi tarzı şeyler veya çorba yoğurt yiiyor nedenini biliyomusunuz
Mammamiaa_ melikebasar şöyle ek gıdaya ilk nasıl başladığınız önemli. Ben çatalla ezerek verdim 7 -8 aylıkken et veriyordum dişi de yoktu. Ama iştahlı bir bebek çocuk asla olmadı😂
handeozdmr melikebasar bizde 10 aylık olduk aynı durumdayız maalesef dişleri olmasına rağmen yemiyor zamana bıraktım
crybaby melikebasar benim kızım da 9 aylık baştan beri püre vermedim şimdi her şeyi yiyor ezmiyorum bile. Ve artık ona ayrı yemek yapmıyorum bizim yemekleri tuzsuz yapıyorum onlardan yiyor
Mammamiaa_ melikebasar o yüzden katıya alışamıyordır. İnşallah düzelir tekrar sil baştan taneli vermeye çalışım sebzeden başlayarak.
melikebasar denizalismom blender hiç kullanmadm aynı bnde cam rende veya çatal kullandım sürekli öğürüyo geçen pankek yaptım yesin diye önüne koydum kollarını titretip ağlamaya başladı inşallah hep böyle gitmez
handeozdmr melikebasar tadına bile bakmadan döktüğüm çok yemek oldu emeğime mi üzüleyim yemediğine mi bilemiyorum nasılsa bir gün yiyecek diye bekliyorum bakalım bizde de 8 diş var ama maalesef çiğnemek istemiyor ağzına aldığı zaman da bekletiyor uzun süre
crybaby Bebekka34 salça yerine yazın bahçede yetiştirdiğimiz domatesler vardı buzluğa atmıştık bu ek gıda mevzusunu düşünüp onları kullanıyorum
bebeklerrr melikebasar sofradan peynir vs elimle hafif ezip veriyorum zamanla ezmeden verdim . Yavaş yavaş o şekilde aşıyorlar . Az pütürlü ile başlayabilirsiniz . Deneye deneye az miktarda verin önce. Püre yemesi kolay gelecektir ilk olarak sürekli teklif edin .
Dejajavu Ek gıdaya katı ya başlayınız. Tanıdığım bir kadının çocuğu 19 aylık enjektörle sadece püre kıvamında yiyor. Asla katı istemiyor. Ağzına zorla verince kıyameti koparıyor. Erkenden başlayınız
melikebasar Dejajavu inşallah baştan başlamış gibi tekrar vericem yapıcak bişeyim yok başka inşallah düzelir
momas melikebasar en baştan blenderla verdiyseniz sonra böyle kabul etmiyor maalesef. Ben hep çatalla ezdim hatta tam ezmedim kıtır bıraktım hep kendi ezsin alışsın diye. Mesela şu an çorba istemiyor sulu sevmiyor illa katı olacak sizin tam tersi ya