ballilokum3 Kızım insan yaptığım zaman yüzlerini siyaha boyuyor ne göz ne ağız görünmez oluyor simsiyaha boyuyor her yerini bu bir sorunmudur psikolojik bir sorun olduğunumu gösterir yoksa bunun için daha yaşı küçük müdür
sarmaliklahana ballilokum3 Denver testine götürdüm kızımı 3yaısnda.Orda adam çizebilir misin dedi. Kzıım çöp adam çizdi ama kollar bacaklar agız göz burun saç vardı. Ooooo aferim sana falan dedi.. Yani bilemedim bana normal geliyor tabii ama birşeyşer anlaşılmadan yap demezdi bence. Bilir kişi ile görüşüşn derim 🙄
Bisraa ballilokum3 benim yegenimde bir ara takmıştı bizde endişe etmiştik ama kendiliğinden bırakıyor geçiyor bence başka düşündürücü durumlar olmadan bir bununla iç karartmak doğru olmaz
ballilokum3 Dondurmalikahve anladım şu anlık bir sorun teşkil etmiyor o zaman ilerleyen yaşlarda devam ederse sıkıntı mı yani
Dondurmalikahve Dondurmalikahve Yani bu yaşta boyama karalama şeklinde olur 5 yaş civarı olur ama çocuğun isteği yeteneği varsa daha erken de olur
ballilokum3 sarmaliklahana benim kızımda çöp adam çiziyor göz burun ağız kol ayak saç ve yaptıktan sonra yüzlerini boyuyor
eyberenimo Benim oğlum da sürekli siyah rengi tercih ediyordu Bir uzmanla görüştüm bu konuda siyah renk baskın bir renk olduğu için daha fazla tercih ettiğini bir sorun olmadığını söyledi
sarmaliklahana ballilokum3 Duyguları bilmiyor olabilir mi? Üzgün kızgın VS. Benım kızım mesajla bu arala onlara taktı 2aydır falan. Şimdi çizim yaparken bak anne kızgın yaptım falan diyor.
sarmaliklahana ballilokum3 instagramdan abir psikoloji uzmanı vardı cocukların resminden analiz yapıyordu ama keşfete cıkıyor Du arada. Ordan sorun bulabilirseniz de bende bilmiyorum sayfayı 😕