aysgll1 Bebeğimin kıyafetleri için siveno, uni baby deterjan kullandım ama bebek kokusu olmuyordu. Şimdi Baby me deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum az bişey koku var ama koklayınca mis gibi bebek kokusu olsun istiyorum. Hangi deterjan öyle kokuyor
Pirasalipuding aysgll1 yani bebeklerin ciltleri çok hassas ve alerjik olduğu için çok fazla kimyasal koku parfüm olan deterjan yoktur diye düşünüyorum eğer varsada kullanmayın bence biraz büyüsün dalinin spreyini falan alabilirsiniz
askbebegimmbenim aysgll1 Dalin kullaniyorum doğduğundan beri miss gibi bebek kokuyor yumuşatıcı da aldım arada kullanıyorum onu kullanmasam da dalı sıvı deterjanı mis gibi
Elfelf475 aysgll1 içeriklerini okuduğunuzda parfüm olmayan ürünleri almanız gerekmez mi. Bebek zaten kendisi mis kokulu geliyor içeriği temiz ürünler kullanmaya devam etseniz daha iyi bence çünkü ilerde egzamayla tanışmak istemezsiniz. Ben 1,5 ay zor temizledim bebeğimin vücudunu egzamadan
Ar1 aysgll1 Migros’un kendi markası var minies onun sıvı deterjanını kullanabilirsin belki yumuşatıcısıda öyle olabilir yumuşatıcı kullanmadım bilmiyorum
ptrirem uni baby kokusu muhteşem bence mis gibi kokuyor yumuşatıcısını kullandınız mı deterjanla beraber
betul97_ aysgll1 Biri bebek eşyalarını granülle yıkamıştı da hem kıyafetlerde iz olmuş hemde makinesinde tortu mu ne oluşmuş bozulur diye bir daha kullanmamıştı hatırladığım kadarıyla
Ar1 aysgll1 ben kullandım o normal beyaz sabun bir süre sonra koku gidiyor ve çamaşır makinesinin hortumlarında kalıntı yapıyor ve tıkıyor her zaman kullanmamalısın
Momys1 aysgll1 ben kullandım ama roxy markası ve uni baby pembe kapak yumuşatıcı ikilisi daha hoşuma gitti
Hazom aysgll1 makineye hasar veriyor diyenler var ama ben 4 yıldır kullanıyorum büyük oğlum doğduğundan beri hiç sıkıntı olmadı. Sıcaklık yüksek olursa çözünür zaten düşük sıcaklıkta sorun olabilir belki
Momys1 aysgll1 ben roxy marka granül sabun ve uni baby pembe kapak yumuşatıcı kullanıyorum çok memnunum