yenidenhayat Ürünler teslim edildi gözüküyor takip nodan bakınca hemde teslim alanda benmişim yani. Ama ne araç geldi ne kargo. Nerede benim kargom tam olarak. Sinirden patlicam 😡
Tugcebb yenidenhayat bazı kargolar mesaiden sonrada devm ediyor, mesai bitiminde teslim edildi yapıp 1 saat sonra götürüyor ama PTT bunu yapar mı bilmiyorum belki ertesi gün getirirler. Pttyle iletişime geçip öğrenmek işkence zaten
3kedili2bebekli yenidenhayat yüksek ihtimal yarın teslim edilecek sürekli yaşıyorum bu durumu siz arayın bir tartışın ama ama erkenden getirirler
yenidenhayat Tugcebb ay inşallah ya vallahi eziyet zaten iki hafta üzerine geldi yetişmesi gerekenler yetişmedi bari sağlam ulaşsa elime dedim onuda beceremediler.
eyberenimo Evet benim başıma geldi muhtemelen mesai saatini yetiştiremediler yarına dağıtıma çıkar tekrardan
yenidenhayat eyberenimo içim rahatladi biraz sağol canım hiç yaşamamıştım böyle bir durum kayboldumu diye endiselendim
yenidenhayat bebeklerrr etrafa her yere baktım müstakil bizim ev bulamadım zaten arabasını da görmedim mutlaka görürüm direk yol kenariyiz çünkü.
Kayra_68_aksaray yenidenhayat teslimat günü bugün se o yüzden öyle gitmek zorunda kalmiş lardır PTT de oluyor genelde birkaç gün içinde gelir
yenidenhayat Kayra_68_aksaray inşallah öyledir içim rahatladı yanlış adrese bıraktılar diye geldi aklıma direk öyle olursa bulamam asla.