tugceco Merhaba bebeğim 7 aylık ve bugün hamile oldugumu öğrendim ne yapıcam hiç bilmiyorum aldır diyenler var çok zorlanırsın diyenler ama kıyamam ki ben çok çaresizim
birprens_birprenses tugceco sizin yine 7 aylikmis benim 4 aylıkken hamile kaldım zor yanları var evet ama çok güzel kimseyi dinlemeyin Rabbim verdiyse vardır bir bildiği sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tugceco ama kıyamam ki ben Yaa🥰 annelik böyle bir şey işte 🌸 Yiyecek ekmeği varsa gelir, canını sıkma. Bi şekilde büyüyorlar
tugceco Sermec27 doğru söylüyorsunuz eşimin ihmalkarlığı oldu o da aldıralım istersen zorlanırsın daha kalbi bile yok o parça diyor ama şu mübarek ramazan ayında öğrendim ne yaparım ben
tugceco birprens_birprenses ağlamak istiyorum nasıl idare ettiniz kızım kolikti çok zor geçti ilk 3 ay bide korkuyorum aldırmak istemiyorum günah değil mi
210796 karar vermesi gereken insanlar siz ve esiniz.herkese fikir sormayin.kimse sizin her an yaninizda degil.ve ya esinizle birlikde sizin icin calismiyor.esinizde ustesinden geliriz diyorsa ne sorun ola bilir
birprens_birprenses tugceco tabiki zor olan dönemler olacak ama inanın güzel günler de oluyor simsi oğlum 15 aylık kızım 2 aylık diyorum ki şükür iyiki olmuş
birprens_birprenses tugceco dersiniz merak etmeyin sadece ilk 1 ay falan yanınızda biri olsun destek için benim kimse yoktu çok zorlandım şuan iki bebekli hayata alıştım korkulacak birşey yokmuş diyorum lohusa iken agladigim günlerime gülüyorum 😀😂
momeymen tugceco kız ne aldıracaksın o bir bebek. Tek sen misin öyle düşünme . Zorlanırsın ama ⅔ sene de kurtarırlar kendilerini.arkadaş olurlar
Tazeanne0134 tugceco kusura bakmasın kimse ama Rabbim verdiyse o herkese b*k yemek düşer sakın aldırma Rabbim verdiyse onun kolaylığını da verir canım
ZeydsMom tugceco 13 haftada artik alistim sevinmeye basladim doya doya. Ondan once agliyordum ogluma bakip 😄