14032 Kızlar bebeğim 11 buçuk aylık normalde günde 5,6 bezi olurdu oruç tutup tutmama konusunda kararsız kaldım tuttum büyük diye ilk gün iyiydi ama bugün bez sayısında azalma olduğu fark ettim acaba sütüm mü azaldı ? 11 aylık bebeği olan yada fikri olan var mı
SevimliHayaletCasper 14032 6. Aydan sonra artık bez takibi yapılmıyor. Doyup doymadığı bezden anlaşılmıyor
momeymen 14032 göğsünden anlamıyor musun mesela benim göğsüm dolar sütüm olunca emzirince boşalır. Benimki de 10 aylık ben tutmuyorum . Azalıyor gerçekten. Şöyle düşün emziren bir kadın oruca başlasa orucun ortasında dayanasa da bozsa 61 hün yüklenmiyor
busra200120 14032 çocuğunuz 1 yaşında şu an düzenli yemek yiyor olması lazım emme su niyetine gibi bişey olması lazım artık bence. Benim kızım 4.5 aylık ben tutmuyorum sütüm azaldığı için ama ek gıdaya geçebilsem kesin tutardım. Şu an bile kendimi rahatsız hissediyorum tutmadığım için 🥺
14032 momeymen uzun emzirmezsem şişiyor bu ara dişten dolayı sürekli memede o yüzden belli olmuyor sıkınca süt geliyor ama
fatmaisgex slnpkmm ay ben hiç su içemiyorum gün içinde bir bardak ya iciyom yada icemiyom sutumde azaldı sadece gece emziriyorum su içince midem bulanıyor nasıl 3 litre iciyorsunhz
14032 busra200120 normalde evet düzenli yiyor çok şükür yemesinde sıkıntı yok ama dişi patlayacak ondan yemesi bozuldu sürekli emmek istiyor
ezgiii12490 Çisli bez sayısına nedene.bakiyosun ki artık o zaman suda çok vermiyorsun bebeğine onu anlaman zor.artik belki şu içiyor ondan cisli bezi çok ek gıdaya doyar zaten az mi yiyor
14032 ezgiii12490 suyu her zamanki gibi 200 ml içiyor suluğunu hergün doldurum akşama kadar bitmiş olur
ezgiii12490 14032 bence ek gıdaya geçtikten sonra bez hesabı saçma cocu zaten doymak için emmiyor ki artık keyfine asıl doyduğu ek gida
14032 ezgiii12490 normalde bez hesabı yapmıyordum birden düşünce acaba oruçtan dolayı sütüm mü azaldı da düştü diye düşündüm
sdtnrsvn Merhabalar, benim göğsüm artık sismiyor , bebeğim emdikçe sütüm geliyor. Ama fark ettim ki memede kalma süresi uzadı. Ben bir gün tutup bir gün bırakacak tutacağım bebeğim 10 ay 10 günlük