zehross00 Aysunnkaya 1 yaşında bebek gecede 10 defa mama için kalkmaz max 3 defa mama içsin, diş sancısıdır, bir tarafı ağrıyordur, belki ortam sıcak/soğuk o rahatsız ediyordur ha illa mama için kalkiyorsa su verin diyenler oluyor onu deneyin
1prensesannesi__ Aysunnkaya biz biraktik çok şükür 10-15 gün olmuştur heralde kızım 16 aylık yani bazı geceler zaten uyanmazdi bazen uyanırdı neyse ilk gece biraz zorlandık ağladı etti sakinlestirdjm şu teklif ettim ilk gün istemedi suyuda max.1 buçuk saat sonra uyudu memeyl3 uyuyan bir bebekti geceleri uyansa dahi artık emmiyoruz şu veriyorum içiyor sonra kucağımda ayakta pış pış yapıyorum uyuyor bu aralar disten dolayı uyanır oldu ama
mooomm01 Aysunnkaya benim bebem kendiliğinden bıraktı dediğin gibi gece mutlaka kalkar mama verirdim aç diye sonra baktım sallayınca da telrar dalıyor hiç ellemedim bende bir daha vermedim
yeliz87 Aysunnkaya mamayi azalt her gece be oyle yapmistim 90 yapiodum yemiodu sonra 60 sonra 30 dusurdum suandada uyandiginda emzik veriorm uyumuyosa hamk besiginde salliom uyuyor
lAmMelodi Aysunnkaya 10 kez kalkıyor dediniz hep mamamı içiyor yoksa gerimi uyutuyorsunuz.Suyu deneyin bir.Eskiden böyleymiydi peki yeni başladıysa diş ola bilir.
Aysunnkaya lAmMelodi kaç aydır var bu bazen iki kere kalkıyor bazen 5-6 kere emzik veya mama veriyorum o zaman susup uyuyor alışkanlık haline getirdi iyice
lAmMelodi Aysunnkaya Çok kötü oluyor ya biliyorum insan uykusuz kalıyor🥲Tam uykuya dalamıyor şimdi bebek uyanır diye.
1prensesannesi__ JollyBaby belki diş cikariyordur normalde kızım 1 kere falan uyanır yada hiç uyanmazdi ama geçen gece mesela uyuyamadi dişinden dolayı çok uyandı bu aralar 1 kere uyanıyor hep
Elvinemine mooomm01 benim kizimda 9ay 4gunluk ve gece kalkmiyor mama icmeye kendiliginden vaz geciyor sanirim .mamayi napacagim diye dusunuyorum . gunuzler asla mamayi içmiyor ek gidayla besleniyor .🤦🥴
Elvinemine mooomm01 evet canım vallahi mamyi ben en fazla olandan aliyorum 800gramlik .amam kizim hep 90.120iciyordu sonra gunuzler icmedi sadece gdce simdi gecede istemiyor .uyurken veriyorum agzina aliyor sonra icmiyor .gunzduz ek gidayla doyuyor sanirim .bende isterdim ammayi fazla içsin 1yasina kadar vereyim amma icmiyor🤦🤦🥲
defnemomm_ Aysunnkaya bugün tam 12 aylik oldu🌸🥳 gece emmeye çok uyanıyor inanin , sağ sol çok dönüyor sonra uyanıyor meme vermezsem bu defa tamamen uyaniyo