Esinum Hanımlar merhabalar İki Buçuk yaşında çocukları olanlar Boylar kaç santim normal normal mi boy uzama durumu yaşına göre Benim kızım İki buçuk yaşında 124 Cm
Kuzeymomss Esinum Sizin boylarınız kaç ? İki buçuk yaşında bir çocuğun o boyda olması mümkün değil çünkü. Kim ölçtü?
dertlikaval SevimliHayaletCasper 😀 ben de şaşırdım oğlum 18 aylık şuan diyorum o aya kadar bu kadar uzar mı hhahshs
Esinum SevimliHayaletCasper aşkım klavyenin azizliği yanlış yazılmış 84 santim olacak o 😂😂😂😂😂 Of geri düzelmedi de düzeltmeye çalıştım da olmadı 😂😂
Esinum Kuzeymomss tamamen klavyenin azizliğine uğramış durumdayım 84 santim fark etmemişim klavye yanlış yazmış 😂😂😂
SevimliHayaletCasper Esinum 84 ü 124 yazmayı nasıl başardın 😄 84 biraz kısa gibi geldi bana normal sınırın altında görünüyor. Doktor yorum yaptı mı
BalBocugum Esinum kızım 2.5 yaşında (32 aylık ama 29 haftalık doğdu) boyu 100 cm Doğru ölçtüğünüze emin misiniz Kızıma çok uzun diyorlar genelde 🤣
Esinum BalBocugum aşkım klavyenin azizliği 84 santim olacak o klavye yanlış yazılmış sonra da fark ettim Geri de düzelmedi Ben de paylaştıktan sonra fark ettim 😂😂😂😂Bu arada senin kız uzun gerçekten maşallah Allah nazardan korusun
Canyavrum BalBocugum o maşallah 🧿 maşallah 🧿 genetik sanırım .peki süt,ayran,peynir ,yoğurtla arası nasıl