HeeSenCokBiliyon minikkurabiyee arpa şehriye çorbası Kavurma Pirinç pilavı Salata Tatlıyı da kocam alsın bi zahmet 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Dedektifgadget sende benim gibi yap bi karışık kızartma üstüne domatesli sos yanına da kahvaltılık birkaç şey çıkar bittiiiiiii 😆😆
Dedektifgadget Beyninizikullanmakucretsizdir kalbin temizmiş patates kızartması yanına soğan ve domates doğradım bir güzel yedik sonra güllaç yaptım 😍😅 afiyet olsun sizede
fatmaa12345 brvnkr biz hastanedeyiz hastane yemeği pırasa geldi tadisz tusuz bisey yiyemeyiz diye döner İskender siparis ettik bide kola yicez 18 dakika kaldı ezana insallah Allah kabul etsin
Eylul301023 minikkurabiyee tarhana çorbası,fırında tavuk patates,mücver,domates salatası,sigara böreği,tatlı
kelebegiminannesiyim minikkurabiyee Etli güveç Pirinç pilavı Ezogelin çorbası Turşu Haşhaşlı revani (İftar saati geldi ama yarına fikir olur belki)
Asel_aygn minikkurabiyee tarhana corbası yoğutlu sarımsaklı soslu mantı salata pancar turşusu afiyet olsun herkese