uykusuzanne__ minikkurabiyee Tavuklu patates fırında Yoğurtlu kesme mantı 🥟 Salata Tatlı olarakta ıslak kek
barbiee_ minikkurabiyee dünden kalan patates köfte var yayla çorbası var Bugün de karnıyarık ve pilav 🍚
gokceege minikkurabiyee Fırında soslu tavuk patates yaprak sarma Enginar yemeği Cacık Salata Kabak tatlısı 🫶🏻
yaraliceylanim minikkurabiyee yayla çorbası, fırında tavuk patates , pirinç pilavı , haşhaşlı çörek ,salata , turşu belki kereviz salatası birde buna emin değiliz tatlı olarak da tavuk gögsü misafir menüsü biraz kolaya kaçtık bebekle 😂
esraa_20 Tarhana çorbası Beyti Etimek tatlısı Tarator da yaparım büyük ihtimalle Hayırlı iftarlar hepinize ❤️
Balkizlarim minikkurabiyee Ev yapımı lavaş arası kokoreç tost Makinesinde üstü kızartılmış şekilde 🌸🤌 Mercimek çorbası , soğan söğüş ayran ve turşu birde fırın sütlaç yaptım. 🏵️🥰
minikkurabiyee Balkizlarim nasıl yapıyorsun canım kokoreçi evde ayyy sütlaç çok güzel görünüyor ellerine sağlık 🥰
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala minikkurabiyee Dün lahana sardım. Patates kabak biber kızartması, cacıkta yapabilirim bak şimdi aklıma geldi😂 birde Cevizli irmik helvası yapıcam inşallah
minikkurabiyee Sermec27 benim menü daha belli değil dolapta içli köftem var mantım var onlardan mi yapsam diyorum ama bilemedim
balkizimcicekkiz minikkurabiyee maşallah herkes misafir menüsü gibi yemek hazırlıyor valla biz normalde ne yiyorsak öyle yiyoruz bugün kuru fasulye pilav yoğurt çorbası var 😊