btlbge 52 günlük bebeğim huzursuz gece 4 de yyudu uyumak istemiyor uykusu var direniyor mama içmek istemiyor huzursuz olunca bu durumu yaşayan var mı 8. Hafta atağına erken mi girdik
daltun1 Biz de şu an böyleyiz tam 50 günlük uyumamak için direniyor öyle bağırarak ağlıyor ki kulaklarım tırmalanıyor
btlbge fatos5 geçiyor tekrarlıyor iki gün güzel uyuyor sonra saat 3 e kadar uyumuyor ya da uyumak istemiyor uykusu oluyor yatağına koyunca uyanıyor son 3 gündür kucakistiyor sakinleiiypr şuan 2 ayn4 günlüğüz sizin bebeğiniz ne durum da nasıl
daltun1 btlbge şu an iyi şükür sling yapıyorum sling ile uyuyor biraz daha düzene oturdu gibi bir şey
fatos5 btlbge benim bebeğim pazar günü iki aylık olucak tam bi kaç gündür uyumayı unuttu meme ile kavga ediyo kucakta sakşnleşmiyo memede sakinleşmiyo uyku uyumuyo gaz sancısı da var ama bu daha değişik bişey 🤯
bensuy fatos5 düzeldi mi acaba 50 günlüğüz kafayı yemek üzereyim inanın bugün hiç uyumadı her yerim ağrıyor dayanamıyorum artık atak mı diye araştırıyorum
bensuy fatos5 1 gün iyi 5 gün kötü böyle bi döngüde devam ediyoruz biz de çok üzülüyorum nerde hata yapıyorum derdini mi anlayamıyorum
fatos5 bensuy hiç sıkmayın canınızı yalnız değilsiniz benimkide öyle tam ohh be böyle ne kadar rahatmış diyorum demeye kalmıyo ağlama krizi uykuya direnme hemen başlıyo meme dede durmuyo öyle olunca insan çaresiz kalıyo