Brck Merhabalar annelerim yoğurt çorbası genelde yaparım ama son zamanlarda yumurta kokuyor ve yiyemiyorum neden böyle oluyor yumurtamda bayat değil ama yumurta kokusu oluyor isitinxa deneyimlerinizi bekliyorum ♥️
MnkKrtl Brck yumrta sarısını koyuyorum sadece ama bana kokmuyor. Yumurtasız deneyin yoğurdunu ununu fazla ekleyip yapın isterseniz bide öyle deneyin
Beyninizikullanmakucretsizdir Lolik bende yumurtasız yapıyorum hatta görümcem çok şaşırdı yumurtasız kesilir dedi. Valla abla hep böyle yapıyorum gördüğün gibi hiç kesilme olmuyor dedim 😁
Lolik Brck hayır hiç bir şey olmuyor. Yoğurdunu ılındırıp döktükten sonra kaynayana kadar karıştırman lazım , yumurtalı yumurtasız bi fark görmedim, ben iki türlüde yapıyorum.
barbiee_ Gul-42 bildiğin gibi yapıyorsun başka bi tava da yağ salça toz biber pul biber nane yakıyorsun üstüne de soğuk su döküyorsun cilalı olması için kaynayınca birleştiriyorsun çorba ile öyle koku olmuyor bende hassasım o yüzden bu şekilde yapıyorum
Gul-42 barbiee_ haa ben sanıyorum komple salcalı bız uzerıne nane toz bıber yakarız sızde salca yakıyorsunuz tadında cok degısıklık olmaz sanırım