parsegemommyyy Duyulurum ayy çok istiorum aslında yağlama hazır yufkadan/lavaştan yapsam iç harcı normal soğan kıyma salça sarımsak domates baharat değil mi @bdbhdkekne
uykusuzanne__ Köfte patates Sulu köfte Kıymalı makarna Kıymalı pilav Kıymalı patlıcan oturtma Kıymalı biber dolması+kıymalı şehriye çorbası Etkilemek
bdbhdkekne parsegemommyyy bugün kıyma çıkardım Kayseri yaglaması çekti canımız onu yapmam fikir olsun sizede
Duyulurum parsegemommyyy evet siviyag tereyağ karisik, bol soğan, salça, domates biber, karabiber pul biber nane kullanıyorum ben. Lavasi hazırla hiç yapmadım ama çok kolay bir deneyin bence
balbocegimely parsegemommyyy ben olsam kıymayı bölerdim 😂 izmir köfte, patlıcan musakka, sulu köfte yapardım. 750 gram kıymayla bizim evde üç çeşit yemek çıkar 🤭( 2 kişiyiz)
parsegemommyyy balbocegimely bizde 2 kişiyiz ondan bilemiorum aslında 3 kg kıyma vaarda diğerlerini direkt bölüp buzluğa kaldırdım
Beyninizikullanmakucretsizdir Pideli köfte yapabilirsiniz, yapmak isteyip de yapamadığım bir tarif elbet bir gün yaparım 😂
parsegemommyyy Beyninizikullanmakucretsizdir ahahah ya ben köfte yapmayı öğreniyim çoğunluk köfte yazmış
Sadekahve_ parsegemommyyy fırında kıymalı beşamel soslu makarna yapıyorum, üzerine de kaşar peynir 🤌 çokta seviyorum, bir çeşit çakma lazanya gibi birşey 😊
parsegemommyyy zeynepsd çok karışık geldi baktım şimdi teşekkür ederim o kadar kıyma kıyma yiyemiorum ben
balbocegimely parsegemommyyy lazanya deneyin isterseniz. Kıymalı bezelye, patlıcan kebabı. En basiti köfte patates miss 🤤
Beyninizikullanmakucretsizdir parsegemommyyy korkulacak bir şey değil ya aslında çok basit. Nefis yemek tariflerine bakın. Çoğu tarifi güzel oluyor.