lceLady Acil fikir öneri kizlar, ne yapacaksiniz yazin lütfen Dun yaptığım yemek Et sote, pilav, ayran, salata,corba,ramazan pidesi ve pasta Yapmistim
Evaninanasi lceLady lazanya yapacağım bu güne. Yanına yoğurt olacak, bir de çorba ve ayran. Başka bir şey yapmayacak gibiyim 😅
Lina34 lceLady kuru fasulye pilav karnıyarık cacık çorba tatlı olarak sütlaç 🤗 şimdiden hayırlı iftarlar
Balkizlarim lceLady 3.gün menüsü bu şekilde tek sütlacım kaldı onuda başladım yapmaya rabbim herkesin evine Halil İbrahim bereketi versin bugünümüze şükürler olsun rabbim oruçlarımızı kabul etsin amiin 🫀🤲
betul97_ Evaninanasi Çok güzel bir menüm var. -Tavuk suyu çorbası -Tavuklu pilav -Salata -Yoğurt ve ayran İnşallah sahura yumurtlarım da sahurda da yumurta haşlayıp yeriz😂😂
Tugcebb Balkizlarim sizi görsellerinizden tanıyorum. Yine görünce yazmadan geçemedim. Maşallah, çok güzel bir düzeniniz var. Özenmekten ziyade çok hoşuma gidiyor, ara ara hevesleniyorum. Daim olsun ❤️
Meri-Mel lceLady Terbiyeli şehriye çorbası . Bulgur pilavı . Et sote . Salata . Browni diyet çok güzel oluyor.dunde yaptım ev halkı yine istedi
uykusuzanne__ lceLady Bugün ki menüm Fırında tavuk patates Ufak mantı 🥟 yoğurtlu Salata Tatlı olarakta Islak kek😊 Dünkü menüm Kuru fasülye Pilav Yaprak sarması Salata Sütlaç
balkizlar Herkesin menüsü kalabalık benim tavuk mantar sote ve pirinç pilavı 😅 yoğurt koyarız sütlacımız var Allah bereket versin… her iftarda da kayınvalidem bi şey gönderiyor artıyor bile yemekler
Gzdnr17 lceLady ben bugün kızartma yapacağım Patlıcan Biber Kabak Patates Köfte Mercimek çorbam var dünden Sıcak pide alırız Yanına salatada yaparım Tatlı da ekmek tatlısı kaymakla
1prensesannesi__ lceLady bonfile patates püresi makarna salata corba istemedi kocam 😅 heh bide kalburabasti var tatlı olarak
50krsvertirreekk lceLady Şinitzel yapacağım hamburger şeklinde yiyeceğiz Patates kızartması Turşu Kola Saray sarması
Merveeofs lceLady dün sac tava, bulgur pilavı, kabak + havuç tarator vardı.. Bugün içli köfte ve domates veya ıspanak çorbası olacak
BuzluKahve lceLady Pesto soslu kremalı karidesli makarna yapacağım eşim ve bana. Çocuklara sade makarna ve köfte.