Miracefe 40 ımız çıkınca kontrolümüz var doktor korunma yollarından birini seçmelisin dedi sprel taktıran var mı acıyor mu yada 3 aylık iğneler nasıl hanımlar
deletedmom1101 Miracefe ben size öneririm bir yan etkisini gördüm kesinlikle diyemem ama tabi ki sonuçta bir ilaç doktorunuza danışın derim şahsım adına ben memnunum 🙏
Selintan Spral adetliyken takılıyo kanal yolları açık olduğu için çok acı olmuyo ben taktrmadm kadın doğumda asistanlık yaptım ordan biliyorum çok ses çıkarmıyordu taktıran kadınlar çıkarırken biraz acı çekiyorlar iğne bazı kadınlarda fazla kilo alımı yapiyo bünyeye bağlı tabi ama bi çok kadın iğneden dolayı kilo alıp doktora geri dönüş yapiyodu
deletedmom1101 Miracefe isminizi bilmiyorum miraç efenin annesi miraç egenin annesi olarak bende bu belirtiler olmadı ama vücut kişiden kişiye değiştiği için bişey diyemiyorum 😌😌
Miracefe deletedmom1101 ismim Esra memnun oldum sizin oğlunuzun adı da miraç Ege mi teşekkür ederim tekrar
Selintan Hastaneye gittiğinizde hastaneden temin ediliyo dogumhanede takılıyo benim calistigim hastane ozeldi kendi temin ediyodu ayriyeten spral ve takma ucreti alıyordu
Deletedmom006 Miracefe ozel hastanede taktirdim. Muayene ucretiyle muayene oldum. Dogumhanede 150 liraya doktorum geldi takti. Agri yok korkmayin. Normal yani ufak agri olmasi.
deletedmom1101 Gudigudi kilo tüylenme regli düzensizliği yaptığı söyleniyor ancak ben böyle birşeyle karşılaşmadım 😌 şimdi bende olmadı sizde de olmaz diyemiyorum 😕