ilknrysmn Safra kesemde taş varmış kanala düşmüş ameliyat olmadan taşı nasıl düşürürum bilgisi olan varmı
Dmt-01 ilknrysmn taşın düşmesi daha sıkıntı şuanda ercp yapılarak taşın kanaldan alınması lazım ve sonrada safra kesenizin alınması lazım.Safra kesesinde taş varsa tek çözüm ameliyat malesef bende ameliyat olacam ama korkuyorum
3kedili2bebekli ilknrysmn safra taşı düşmüyor böbrek taşı gibi değil böbrek taşı düşer problem kalmaz ama safra taşının kendini atacağı yer yok ya pankreas ya karaciğere gidecek o da her 2 türlü de çok tehlikeli ameliyattan başka çare yok
binbur ilknrysmn 3 ay önce oldum ameliyatımı ama benim kanala düşmeden safra kesemde taşlarda alındı şimdi cok rahatım ağrı atakları yaşamıyorum..kanala düşünce ercp ile yapıp sonra safra kese ameliyatını yapıyorlar ama
binbur ilknrysmn tek çözüm ameliyat bende çok korkuyordum ama korkulcak bişiy olmadı şükür olun kurtulun derim ağrıları daha fena cünkü olmadığınız sürece
emosss__ ilknrysmn o daha tehlikeli diye hatırlıyorum benim ameliyat 8 sene olmuştur kanala düşmesi Allah korusun ölüme bile yol açar erken ol demişti doktorlar
Tutaste_ ilknrysmn o taş böbtek tası gibi değil maalesef bendede var sadece ameliyat tedavısı oynatırsan tası daha sıkıntı