Superisii Kızlar kızım 5 yaşında her gece dişlerini gıcırdatıyor, korkuyor kendi odasında yatmıyor sürekli beraber yatıyoruz stresten mi olur ne yapmam lazım google de kötü şeyler yazıyo Allah korusun, var mı basına gelen? Hangi bölüme doktora götürmem lazım napmam lazım bilen varsa yazarsanız cok sevınırım🙏🏻
Boncuk_06 Superisii öncelikle geçmis olsun canım lütfen internetten araştırma yapmayın benim bebegimde deilde eşimde oluyordu beyinin altında yatan psikolojik sebeplerden oluyomus psikolojisini düzeltince kendiliginden geçti biz dahiliye bölümüne gitmistik psikiyatriye yönlendirdi 🙏🙏
Tazeanne0134 Superisii benim oğlumun da var eskisi kadar değil çocuk enfeksiyon hastalıklarına gitmiştik salyasi akıyor diş gıcırdatıyor vs diye acaba bağırsak kurdu vs var mıdır diye sordum dr da dedi ki sindirim yolu sıkıntısı vardır dikkat et o gün yoğurt vs yerse olmaz dedi biz probiyotik kullanıyoruz dedim kullan dedi hem salyasi akmaz hem de o diş gıcırdatma olmaz demişti
obiranne3 Superisii Kızım 8 yaşında, ondada aynı şikayetten doktora gittim, tahilil yapıldı, kurttan şüphelenildi, tertemiz çıktı. eşimde geceleri dişlerini gıcırdatıyor, genetik olduğunu düşündüm. çok stresli yorgun zamanlarda olduğunu farkettim