skubra Arkadaşlar merhaba kızıma ilk tadım olarak yoğurt vereceğim yalnız kendim evde yapıcam yoğurdu herhangi bir sıkıntı olur mu sizce ??ev yoğurdumu yoksa marketten aldığımdan mı vermeliyim
skubra sclarsln yoğurt verdiyseniz artık sebzeleri vermelisiniz ama tek tek tabi sonra bunları birleştirip veriliyor diye biliyorum
sclarsln skubra buharda pişirip ezerek mi vermem gerekiyor onun için erken mi daha nasıl vereceğim acaba pek bilgim yok yutamaz falan diye de bi yandan korkuyorum
skubra sclarsln doktorunuzla görüşüp öyle verdiniz değil mi yoğurdu ben o yüzden sebzeleri verin dedim evet buharda pişirilip ezilip o şekilde veriliyor bizim doktorumuz o şekilde demişti
sclarsln gizememre tam anlamıyla ek gıdaya geçmek değil de tadım yapsın diye istiyorum sadece erkenden tadan çocuklar iler de herseyi yer diyolar ondan galiba acelem 😀
gizememre sclarsln bence o tamamen bebeğe göre bir şey ☺️ tadımlarda genel de 5 aydan sonra en erken öneriliyor bence doktorunuzla görüşmeden bir şey yapmayın ☺️