asenauras Hanımlar bebekler ne zaman oto koltuk kullanımına geçiyor ve cidden tavsiye edebileceğinşz bir marka var mıı??
nnoktaa asenauras 9. Aya kadar pusetini yüzü koltuğa bakacak şekilde kullandık. 9. Aydan sonra kraft king fix kullanmaya başladık.
zeydefe Tam olarak doğru zaman nedir bilmiyorum ama biz 8 aylıkken falan kullanmaya başladık bizimki 6 aylıkken oturmaya başlamıştı desteksiz , unı baby marka almıştık gayet memnunuz
asenauras zeydefe bizede artık küçük gelmeye başladı sanırım rahat edemiyor alsam mı diye düşünüyorum artık oto koltuğunu
asenauras nnoktaa puset küçük gelmeye başladı bende artık alayım diyorum tabi başıjı dik tutuyor ek gıdaya zaten geçtik hep dik oturmak istiyor pusetten rahatsız oluyor artık
zeydefe asenauras bence kısa mesafeler de kullanabilirsiniz alacağınız markada hangisini tercih ederseniz edin camdan dışarıyı görmesini engellemeyecek model olsun bence yani biraz yüksek alırsanız daha iyi olur bizim uzun yolcuklarda çok işimize yaradı dışarıyı izliyordu dönebilmesi yatar modu hepsi önemli bence
asenauras zeydefe aaa evet yüksek olması daha iyi olur benim oğlumda dışarıyı izlerken sakinliyor dalıp gidiyor. Teşekkür ediyorum 🤗