Merve-milan Saat olmus 3 bucuk hala uyumadım kac saattir ayagımda .Bıktım usandım artık sinir kriizi gecirecem
afrasena Merve-milan Hala ayaktayım belim çatladı başım ağrıyor kollarım tutmuyor .. Ablama mesaj attım gel bak diye şehir dışında ailem malesef bide yalnızım 😔 of yeter ya
gulmuay afrasena ya dün hamakta yatırdım ben 4 saat uyudu öyle alışmışım ki yarım saatte bir kalktım baktım bugün tekrar hamakta uyutacağım aynısı olursa burdan devam 😅
afrasena gulmuay Maşallah yaa😇 Değil mi uzun süre uyuyunca insan bir korkuyor bende synı nefesini bile kontrol ediyorum🫣 Bu arada denicem çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Merve-milan gulmuay Aglamıyor normal duruyor 2 gündğr böyleyiz disten oldugunu düsünüyorum ahh analık ne zorsun sen
momas Merve-milan hamak candır eğer yoksa alın kaç aylık bebeğiniz bilmem ama en cinnet zamanı bile orada uyuyor. Gündüz ben hep hamakta uyutuyorum gece uyanıp kriz geçirdiği zaman da orada uyuyor sabah kadar
cansu2600 momas Oğlum 4 ay 9 günlük 3.5 aylıkken başladı atağı hala devam uyku konusu çok kötüleşti geceleri saat badi gündüzleri 30 dk yıldım artık banada yararmi bu hamak 😁
Merve-milan momas Ya hic almadım suan 21 aylık simdş durur mu icinde hic sanmıyorum ama aklımda bulunsun