amazontuba Yarın 8 aylık olacak kızımmbu gece bi tuhaf uyuyo mu uyanık mı belli değil. Eli kolu sürekli hareketli 30 saniyede bir hareket ediyor bazen meme istiyor (zaten memede uyuyo) bu saat oldu bir gram uyuyamadım kafayı yiycem 😖
mamabear_ amazontuba 33 haftalıkken başlayan bir atak var. Yaklaşık 1 ay sürüyormuş. Ben şimdiden delirmek üzereyim
asaf3467 amazontuba 8 ay 17 günden selam gece hşc uyku yok bu sabah 5,30 uyudu geceleri tam bir işkence yanlız değilsiniz 🥹🥹
melissa0908 amazontuba merhaba düzeldi mi bebeğiniz kızım 8 ay 9 günlük hiç durmuyor hep ağlıyor yalnız kalınca krize giriyo uyumuyor ne kadar sürüyor bu atak
Kdz mamabear_ bende kafayı yememe az kaldı valla diğer atakları bile unuttu eli ayağı hiç durmuyo kucakta durmuyor yerde durmuyo mızmız herşeye ağlayıp bağırıyor yemeği püskürüyor yatmıyor beşikten geri dogrulup kalkıyor çıldırıyorum 15 gündür yada daha fazla oldu
skkdkdr Kdz 7.5 aylık uyku gerılemesı başladı bızdede gündüz 4.5 de uyanık gece 11.30 a kadar uyanık kaldı
oznurbagdas Kdz merhaba aynı sorunlarını yaşıyor bebeğim sizin bebeğinizin sonra geçti mi bu dönemi şuan nasıl
amazontuba devasl evet dışaroya bayılıyo bir de diş süreci var mahvetti beni 🥲acelesi neyse tam bi. Diş çıktı rahatlarız diyorum başka diş çıkıyo🙄 kabus gibş
amazontuba melissa0908 8.aydaki atak sanırım 2 hafta kadar azalarak devam etti sonra diş süreci vs her ay bişey çıkıyo
Kdz oznurbagdas yok valla geçmedi her gün daha da zorlaşıyor şu saat oldu uyumuyo bir saat uyudu 10 da geri kalktı oyun oynuyo 1 kadar uyumuyo besige yatiriyom geri kalkıyor tv izleyerek zar zor yemek yiyo kucaktan inmek istemiyor herşeye ağlıyor hala çok mızmız yani hiç geçmedi atakları sendromları inşallah sizinki hemen geçer çok yıpratıcı gerçekten ne zaman duzelir bilmiyorum umudum da yok acikcasi🥹🫠🥲