Huma_kus34 Kızlar bende kullanmak istiyorum eşim kondomu istemıyo doğal korunmayı tercıh edıyo ama benim içim rahat degıl gergin oluyorum içime kaçacak vs diye ne kullanıyorsunuz ücretleri nedir nasıl kullanılıyor bılgı verıırmısınız yan etkıelrı varmı
syavuz Huma_kus34 emziriyorsanız zlynda kullanabilirsiniz emzirmiyorsanız da yasmin kullanabilirsiniz fiyatlar 400-500 değişiyor
NariNariKiminYari Huma_kus34 ben yasmin kullanıyorum herhangi bir yan etkisini yaşamadım 3 aylık alıyorum bin küsürdü en son aldığımda
syavuz Huma_kus34 yani kişiden kişiye değişir sonuçta ayda bir alınan bir şey kimisine fazla gelebilir
Mavi_balonnn Huma_kus34 evet her gün içiliyor ilaç bittikten sonra 7 gün ara veriliyor 8 gün tekrardan başlanıyor yani adetin 3 gününe denk geliyor benim ama o 7 gün ara verdiğinde adet oluyorsun
Mavi_balonnn Huma_kus34 Yok yapmıyor öncesinde ben spiral kullanıyordum spiral adet düzensizliği yapıyordu spiral çıkardım hapa başladım fakat hapta düzensizlik yapmadık günü gününe oluyorum
yenianne01 Huma_kus34 ben 8 yıl “Yaz” isimli hapla korundum çok memnun kaldım unuttuğum zamanlarda oldu ama tam koruma yapıyor hiç bırakmıyorsunuz Regl oluncada içmeye devam ediyorsunu pirpirikli biriyim çok araştırmıştım Hormonlarınızı etkilemeyen tek hap diyebilirim hapı bıraktıktan sonrada 2 ayımda hamile kaldım şükür
Edo_yekta12 yenianne01 canım merhaba bende iki aydır yazz kullanıyorum. Spiralle bir buçuk sene korundum fakat kaydığı için ve adetim çok uzun sürdüğü için çıkarttırdım. Yasmin kullandım 5 ay ama doktor yazz a geçirdi. Kilo artışı oldu mu sende ?
Mavi_balonnn Defnesmom1 yasminimi ücretsiz veriyorlar zannetmiyorum çünkü ben ilk kullanmaya başladığımda sağlık ocağında ebeler var ebelerin eşliğinde kullanmaya başladım yani nasıl kullanılacağını bilmiyordum bilgi almak için gittim bana böyle bir şey söylemediler