prenseselsa bebeğim 6 günlük sütüm hiç gelmediği için mama veriyorum philips advent biberon aldim ama cok güclü cekemediği için emzik gibi kullanıyor mamayı çekemiyor. başka biberon öneriniz var mı😮💨
busbuscee prenseselsa bnde de aynısı vardı ucunu az bişey alabilirsin belki daha kolay çeker ya da uç satılıyor değiştirebilirsiniz çok güç istiyor bn bile denedim zorlandım oğlum hiç biberon kullanmadı sebebi bu olabilir 😂 çekemeyince bir daha almadı 😂
Gokturkmom prenseselsa bizde ilk etapta aventi kullanamamıştık.Emiyor gibi görünüp ememiyordu.Lansinohta bulmuştum çözümü
User345678 prenseselsa başka biberon öneriniz var mı O zaman Bunun yerine “kaç numara biberon ucu almalıyım?” Yazarsanız yardımcı olurlar.👍
prenseselsa busbuscee evet ben de denedim benim bile güçlü çekmem gerekti bebek nasıl çeksin 😂 ucunu değişmek için öneri istedim bende marka olarak zaten 😂
umutugba Aşkom en yumuşağı Philips avent -bunu çekemiyorsa diğerini hiç çekmez acaba hangi serisini aldın bi foto atsana
prenseselsa umutugba 0month yazan kucuk biberonu aldım buydu başlangıc için normalde ama cok zor çekiliyor ben bile çekemedim yani 😂
Gokturkmom prenseselsa 30 günlükten sonra denedim tekrar aventi tuttu ama bir süre kullanamıyorlar.Ucunu aç diyenler olmuş ama o şekilde yapma kesinlikle bu biberonun amacı bu zaten.Bebişin çekişi kuvvetlenince tekrar denersiniz aventi☺️
prenseselsa User345678 başka biberon ucu da başka markaya giriyor bilginiz olsun. sadece değişin demek değil önemli olan
Bebegimm1 prenseselsa 2 cocuguma tommee tıppee pp kullandım doğumdan itibaren arada mama veriyorum meme reddi de yaşamadm güzel biberon bana göre
minimina Bebegimm1 ben de bunu kullandım, tavsiye ederim. Başta avent 0month cam olandan almıştım, kırılınca tommee tippee aldım ve 17 aylık hala 2 no uçla devam ediyoruz
ana0105 prenseselsa Lansinoh. Ama Akışı avente göre çok daha fazladır en yavaş akış S bedeni bile bilginize.