asilburcu Herkese merhaba mama markası öneren var mi gaz yapmayan bebeğimin kakası top top oluyo bazen bunun için HİPP kullandık GOLDEN GOD keçi şütlü kullandık doktorumuz da bizi SMA önerdi bende bakıyorum kullandiğinız memnun kaldiğinşz bi ürün var mi ?
monaroza88 asilburcu biz doğduğundan itibaren Aptamil kullanıyorduk ama çok aşırı gaz yaptı. Sonra doktor önerisiyle SMA Comfort kullanmaya başladık rahatladı. Gaz sorunu bitti ve gayet iyi yapıyo kaka. Kabız da yapmadı.
parlakara asilburcu kızım 3 aylık ilk başta golden got sonra hip şimdi de Aptamil kullanıyoruz ama kaka yapmasını geçiktirdi ve yine aşırı gaz yaptı sma önerdiler bizede tabi her bebekte farklı etkiler gösterebilir sırayla deneyeceğiz galiba iyi olanı bulana kadar
besra11 asilburcu bende doğduğundan beri sma veriyorum aman aman gaz sıkıntısı da yaşamadık kabızlıkta yaşamadık çok şükür
cennetkusum16 asilburcu Sma bizde aşırı gaz yaptı bebeğim mafolmustu. Aptamil Prosyneo kullanıyoruz içinde probiyotik olduğu için hem bağırsak faaliyetlerini düzenliyor hemde gaz olmamıştı. Gaz damlasını bırakmıştık
kuzeygrm Sma bebeğimde aşırı gaz yaptı bir ölçek verdim bidaha vermeye cesaret edemedim öyle bir gaz bebekten bebeğe değişiyor bence bebeğinizde deneyin gözlemleyin bizede hip iyi geldi
Always-be-happy_Always-smile Sma comfort ile başladım sonra probiyotik damla verince doktoru Sma Optipro ya geçtim gayet memnundum sarılığı aşınca kilosunu daha da toparladı bu sebeble mamayı bıraktık ama devam etmem gerekirse Sma Comfortla devam etmek isterim net
bcemmm Doğduğundan beri hipp kullandık sonra sma ya geçtik 4 aylıktı . Şimdi sma kullanıyorız memnunuz gaz kabızlık yapmadı
meloni asilburcu ben doğduğundan beri aptamil kullanıyorum bi sorun yaşamadım sadece başlarda alt gazını çıkaramıyordu onu da atlattık çok şükür şuan 1.5 aylık bebişim hala aptamil kullanıyorum