havuclumom Kızlar dudaklarım sürekli kuruyor çatlıyor nemlendirici neler denedim ama geçmiyor stresli bi dönemden geçiyorum bu ara ve dudaklarım çok kötü durumda çatlak ve yarıklar oluştu sürekli kanıyor. Öneriniz var mı?
Zeliff havuclumom lansinoh göğüs ucu kremi varsa elinizde çok faydası oluyor. Ben kızıma hamileyken almıştım ama sonrasında dudaklarıma kullanmaya başladım kendimi bildim bileli çatlar bir tek o iyi geldi. Birde eşim geçenlerde gabrini dudak bakım yağı alıp gelmiş oda çok güzel akşam sürüyorum yoğun bir yapısı var sabaha kadar onarıyor
elizz_momm havuclumom bilistex gratiste bulabilirsiniz bir çok yerde de vardır çok iyi bir nemlendirici hem de onarıcı bir de bephantol dudak kremi çatlamayı önlüyor
myavocado Zeliff ayyy lansinohu deneyeceğim hemen, elimde vardı, hiç aklıma gelmezdi inşallah bende de işe yarar
havuclumom GezginPaNDa bikaç ay önce başka sebeplerden dolayı tüm vitaminleri takviye olarak almaya başladım aslında ama bu ara çok kötü oldu yine
Zeliff myavocado faydası oluyor gerçekten. Şuan asıl amacı için lazım değil ama çantamda hep bulunur dudak için 🤭