AlparslanSergen Annelik9292 ben rezene kimyon anason karıştırdım hepsi tohum. Bir tatlı kaşığı bardaga koyuyorum sıcak su ile üç dört dakika demliyorum içiyorum
Badevehande Sen ne yiyorsun gün içinde? Süt yoğurt karnabahar brokoli çiğ sebzeler yanı domates salatalık turp marul kara lahana yada fasulye mercimek bunlar feci gaz yapar söyleyim.
AlparslanSergen Badevehande inanır mısın peynir bile yemez oldum korkumdan sürekli aynı şeyleri yiyorum ve aç kalıyorum bazen de
AlparslanSergen Annelik9292 öyle şartlama kendini tâbi inşallah geçer ama bir aya. Bende öyle diyorsun aha 3 ay 3 günlük olduk daha beter bir gaz saldı bizi
Bebekveben Yaklaşık 6.5 ay gaz sancısı çektik. Hiç bu gaz damlası ise yaramadı şükür geçti ama çok zor
Skbn01 Badevehande bulgur yiyorum ama marulda çok yiyorum kızım zaten zaten gazlı marul yapıyorsa gaz yemeyim
Babybaby45 Nisanur889020 evet sanki yaptı braz uyku ama bn gazdan dolayı rahatladgndanda braz uyudgnu düşündm cnkü Bitkisel yağ içeren bir şurup
Minnakelifim03 AlparslanSergen 1 yasinda ve bazen ciglik cigliga kalkiyor karni tas gibi hemen gaz damlasi yapip masaj yapiyorum rahatlayinca anca uyuyabiliyor insaallah gecer