Ln1414 Merhabalar doğumdan sonra ucuncu ayda aşırı sac dokulmem basladı yoktu sızdede oluyor mu ne kadar suruyor tekrar cıkıyormu yanlarım açılmak üzere neler onerırsınız
Aynur83 Ln1414 bnmde ayni 2 Aydan beri banyo yapmak işkence avuç avuç Demir depolarınız boşalıyor ondan bu dökülme sanırım🤦🏻♀️
Busra38 Ln1414 ben bebegim 5/6aylik olana kadar devam etti sac dokulmesi. sacimi bosbosuna kisa kestirdim hala devam ediyordu cunku.saciimi baglayip birakamiyodum heryer sac oluyodu yoksa , dokulen geri buyudu ama korkmayin yani 😂😂
Melisinannesii Halalles marka şampuan iyi geliyo diyolar. Ben kullanmaya başladım, henüz 25 günlük anne olduğum için etkisini henüz farkedemedim. İsterseniz bi deneyin.
Alperen-Mirza Melisinannesii bazıları iyi geliyo bazıları da hiç bi etkisi olmadı diyorlar. Okuduğum yorumlardan çoğunluğu etkisini görmediklerini yazmışlardı
Alperen-Mirza Aynı durum bende de var. Kestim saçlarımı. Ama hala avuç avuç saç geliyo. Her taraf saç dolu. Sarımsaklı şampuan kullandım ama pek bi faydasını görmedim. Kaçıncı aydan itibaren acaba bitiyo bu dökülmeler
Ln1414 Alperen-Mirza aynen benımde oyle korkuyorum saclarım kalmayacak böyle gıderse acaba ne zaman duracak dokulme dökülme segıl kopma resmen
Melisinannesii Alperen-Mirza her bünye farklı tabi. Bakalım bende nasıl olcak :) bi de demir ilacı kullanıyo musun?
Melisinannesii Alperen-Mirza doktorum emzirdiğin süre boyunca devam et dedi bana. Demir eksikliğide saç dökülmesine neden olabiliyomuş
Alperen-Mirza Melisinannesii hmm bilmiyordum onu bi test yaptırsam iyi olur aslnda demir eksikliği olup olmadığına dair
Fatmaa18 Kızlar benim de gebelikte saçım aşırı dökülüyordu İnternetten BITTIM SABUNU aldım. Dökülme bitti çok şükür. Hem saçları da yumuşacık parlak yapıyor. Fiyatı da uygun. Şampuana vereceğim parayı ona veriyorum. Tavsiye ederim
Deletedmom94 Alperen-Mirza benimde aşırı dökülüyor testte yaptırdım vitaminlerim Demirim yüksek çöktü hormonal oluyormuş doğum sonrası psikolojimi bozacak güzelim saçlarım mahvoldu 😢
Zeynepadem Ln1414 Doğumdan sonra dökülebiliyor 5,6 aya azalıyor benimde öyle aşırı dökülüyordu 1-2 aydır baya azaldı 😆
Thesra Ln1414 Hamileyken dökülmeyen saçlarımız kendini yenilemek için doğum sonrası dökülme yapıyor maalesef evet çoğu yer dökülürken açılacaktır ama yeni bebek saçlarınız da peşinden çıkacaktır:)bunun için sanırım vitaminlerinizin dolu olması gerekiyor genel bir test yaptırın
Ln1414 Thesra evet bende öyle dusundum kan tahlılerıme baktırıp vutamınlerı kontrol ettırecem dokulen acıklık olan yerler. Cıkıyor mu pekı benım bayagı yan be ust taraf acıldı😓