Sut__kuzusu Herkese iyi günler hayırlı ramazanlar diliyorum. Airfryerde ki yağları bir türlü çıkaramıyorum önerebileceğiniz bir yağ çözücü va rmı hanımlar tamamen temizleyebileceğim?
evlatkokusucennetkokusu Sut__kuzusu Bu konuda acayip takıntılı olduğum için kaldırdım airfreyi en pişman olarak aldığım ürün. Yada ben kullanamıyorum
nrmnnn Sut__kuzusu glint mi öyle bişeydi bitkisel yağ çözücü arkadaşımda gördüm mükemmel bişey ondan al
Sut__kuzusu nrmnnn bir kaç marka denedim ama bu önerdiğinizi hiç duymamıştım bir araştırıyım. Teşekkür ederim
Kitsu Sleepy bin yeni çıkan bir mendili var yağ çözücülü onunla silip bulaşık Makinesine attım tertemiz oldu
evlatkokusucennetkokusu Sut__kuzusu sırf onun için domol bile aldım ama yok yinede zorladı beni. Fazla kirletmeden sleepy yüzey temizleyici ile her seferinde silin diyorlardı ama gene de yağ birikintisi oluyordu
nrmnnn Sut__kuzusu araştırdın mı hemde susuz temizlik yapıuo ben daha almadım ama kullananı gördüm çok beğenmiştim
aleksandralarossa Sut__kuzusu kullandıktan sonra biraz su biraz bulasık sabunu ekleyip 5-10 dk kaynatıyorum. Sonra güzelce yıkıyorum mis gibi oluyor