Yldz3 https://hizliresim.com/q23ug33 iki farklı doktor biri kız biri erkek dedi sizlerin yorumlarını çok merak ediyorum kızlar ??
aysebb Yldz3 Erkek gibi görünüyor bence ama aynı bu şekildeydi bi tanıdığımızın bebeğinin ultrason görüntüsü doktor kız demişti. Benimde kızım var ama hiç böyle değildi mesela bacak arası kız olduğu belliydi çıkıntısı yok gibiydi zaten
Yldz3 Şimdi erkeğe benzettim ama net konuşmak için 16. Haftayı beklemek daha doğru olur dedi ama ben çok merak ediyorum çünkü bir oğlum var kız olsun çok isterim tabi başta sağlıklı olsun da 🌸
Yldz3 aysebb o benzeyen peki kız mı oldu erkek mi 😇 valla bende hangisine inanacağımı şaşırdım diğer oğlumda net pipi görüntüsü vardı ama bunu çözemedim
aysebb Yldz3 Daha yeni kız dedi onada detaylıya falanda girmedi daha henüz. Ama adepte oldular cinsiyet partisi falanda yaptılar onların şüphesi yok 😂
Yldz3 ellerimt0mbikt0mbik evet erkek dedi ama başka bir doktor kız dedi tabi ikiside net demedi tahminleri bu yönde bana da erkek gibi geliyor 😁