ctml1901 Dün kızıma influenza teşhisi konuldu test yapılmadı ama oselmir ilaç verdi bebeğim içince kusuyo ciğerleri Boğazları temiz dendi çok derin ve hızlı nefes alıyor normal mi yaşayanlar da oldu mu böyle bi durum ve kaç gün sürüyor
babyboy_35 ctml1901 hızlı nefes alıp veriyorsanız göğsüne bakın içeri girip tekrar yükseliyorsa göğüs kısmı tekrar götürün geçmiş olsun
elisa2705 ctml1901 Kızımda aynı hasta domuz gribi şurubu var onu 5 gün kullanmazsa geçmez dediler çok zor 🙂↔️ bizimkide kusuyor hep ..
mrvyhya ctml1901 bizimd benzer krut denildi hızlı nefes alıp veriyor oksijen düşük çıkıyor çok önemliymiş 2 gün müşadede tutrular gidip geldik hava veriyorlar bugün yine gittik hızlı nefes alıp verme olursa içe çökme olursa karnına bakın dedi gelin hemen dedi
Shylaaaa ctml1901 bize de bu ilaç verildi ben kullanıyorum başta tereddüt ettim eşim ver doktorla iyice konuştum ben diyince verdim ortalık hastalığına karşı tedbir demiş çok ağır geçiriyor kaç gündür geçmedi ateş inşallah hepsi sağlığına kavuşur bir an önce zor bir durum