gunduzanne Kızlar bebeğim mamada içiyo arada memeden sütte alıyo sağıyorumda. Türk kahvesi 1 buçuk aydır içmiyorum, emziren anneler türk kahvesi içebilir mi
hakinhakin Burada günde iki tane içtiğini yazan çok gordumm kendim de 1 tane içiyorum. Herhangi bir ters etki görmedim. Ama içmeye de 1aylikta sonra başladım sanırım.
nnoktaa gunduzanne doğduğundan itibaren içiyorum şu an 14 aylık. İlk 6 ay anne sütü haricinde asla hiçbir şey tüketmedi. Gaz damlası kullanmadım, süt yetmemesi gibi bir durum olmadı. Türk kahvesi benim için keyfi bir şeydir. Keyfi şeyler sütü arttırır 😃
Kitsu Hem Türk kahvesi hem filtre kahve içiyorum bir sıkıntı yaşamadık. Denemek için bir kaç gün içmedim acaba uykusuna etki eder mi diye. İçmediğim gün bebeğim uyumadı :)
Hry-ayhn26 Gece emzirmesine yakın içerseniz uykuya geçiş zorluğu oluyor onun haricinde içebilirsiniz 1 fincan şeklinde
gunduzanne nnoktaa okadar haklısın ki.. ben Doğumdan sonra lohusalığı biraz zor geçiriyorum. İşhatım falan hiç yok
ayisit gunduzanne 2 fincan içiyorum doğum yaptığımdan beridir. Çok canım istese eğer kafeinsiz Türk kahvesi içiyorum. Kafein uyutmaz beni de bebeğimi de derseniz kafeinsiz Türk kahvesi alın