Hayallerhayatolsa Kızımda çıktı eklem ağrıları çok fazlaydı gece 2 hastane dolandırdım 6 saat müşahade altında tutuldu Birden oldu anlamadım Böyle olan var mı
bbosphorussss Hayallerhayatolsa influenza gecirdi yakin zamanda. Eğer geçirdiyse en sonrasında rsv pozitif olabiliyorlar ve rsv’de ilk önce bronşit sonra zatürreye çeviriyor
mondecaidensecmeler Hayallerhayatolsa oğlum zatureden yoğun bakımda yatmıştı zaten kronik bronşiti vardı zatureye çevirmişti ama her zaman uygulanan tedaviyi evde devam ettirdik
bbosphorussss Hayallerhayatolsa anladim cok gecmis olsun. Bebim oglum 1 ay once inflenza a gecirdi iyilesti sandik ama tam iyilesemedigi icin rsv oluşmuş yanlis anlamadiysam. Rabbim acil sifalar versin
uykusuzhergece_ Hayallerhayatolsa kızım da olmuştu geçen sene 6 gün hastanede yattık. Zor canım ya geçmiş olsun
Hayallerhayatolsa mondecaidensecmeler geçmiş olsun size de evet benimde ilk oğlum 1 hafta yatmıştı Kızımda hiç belirti yoktu
Hayallerhayatolsa mondecaidensecmeler sagolun buharıda biz istedik mgke verdiler nefes alamıyorum diye bağırdı çocuk
BirAnneBirBebekkkKk Hayallerhayatolsa aynı bizde boğazım açıyor dedi oğlum hastaneye götürdüm Antibiyotik filan verdi birşeyi yoktu sonra öksürük arttı bende başka doktora götürdüm zatürre dedi iki gün hastanede kaldık evdede ilaç kullanıyor bende şaşkınım nasıl zatürre oldu hemen