Begrich 17 şubattan itibaren ücretsiz izne ayrılacağım dilekçemi verdim.15 Şubat maaşı yatmış. İade etmek için ne yapmam gerekiyor. Şimdi birde faiz mi ödeyeceğim anlamadım niye yattığını 😩
melekmelek Begrich bende aynı durum olmuştu.. maaş işlemleri daha erken yapıldığı için biz ücretsiz izne çıktığımızda zaten işlemler bitmiş olduğu için yatıyor. Benim eşim çalıştığım ilçenin milli eğitimine gidip orada halletmişti.. yaklaşık bin lira fazla yatırmıştık tabi.. ama ücretsiz izin bitince maaşınızdan kesme taksit yapma gibi seçenekleri var diye biliyorum..
melisaninannesi Begrich 30 lira faiz ödedik ama gün gün faiz işliyor eşiniz hemen milli eğitime gitsin
sevgice Begrich benim de öyle olmuş 15 gün ödemem var ama gelince ödersiniz sorun yok dediler. Faiz maiz demediler 💆♀️
seda1766 Begrich ben de yaklaşık 2 buçuk hafta rapor aldım parça parça Bir sonraki ay da dilekçemi ayın 4 ünde yazdım maaş işlemleri yapılmadan 15 indeki maaşı almamış oldum. Rapor veriyor doktorlar bence iade etmekle uğraşmayın. Bir de küçük şehirdeyseniz idari izin de verilebiliyor 10 gün kadar.
Tuba_omer melekmelek gerçekten mi😳 maaş yatınca hemen işlemleri halletsek bile o kadar fark ödüyor muyuz? Ben de 17 sinde ayrılacağım izne. Hiç iyi olmadı bu haber
Begrich Tuba_omer sizin de yattı mı maaş, aslında okul önceden bildirse böyle şeyler olmayabiliyormuş.
Tuba_omer Begrich evet yatmış maaşım, benim okulumdaki müdür esasen bir öğretmen, onun da bilgisi yok. Ama Pazartesi ilçe ile görüşüp parayı yatırırsak ekstra fark ödemeyiz sanırım. Hatta hafta sonu 2 günün parasını almış oluyoruz🤣
[silindi] Alabiliyosunuz rapor alan hafta hafta,iade etmemiş olursunuz, martın başında da dilekçe verin bidaha yatmaz, benim de öyle oldu rapor al dedi müdürüm
Begrich sevgice canım söylememiş olabilirler ama günlük 30 lira civarı faiz oluyormuş sanırım sonra fazla ödemek zorunda kalma bi araştır istersen