elif845 ben cok gorup gormemsiyle ilgili oldugunu dusunmuyorum.bizim babaannemizde cok yakinimizda kızım arkasina aglamaz gormedgi zaman aramazda babaannesi tabiki cok sewiyor ama mesela bi bebeğin cokta sewiyesine inemiyor.anneannesi 1000 km 15 saatlik uzagimizda 3 ay omce gördu en son aksamalri goruntulu konusurlar halen anneanne die aglar,knusirken goruntlu onunla yaotklarni analtr halen animsiyor..gun icnde surekli anneanneyi sorar cnku annem diye demiyorum gerçekten bi bebeğin aşiri sewiyesine iniyordu,cok guzel ilgisni cekecek oyunlar oynuyordu çogu seyide annesinden ogrenmistr mesela..babaammeeide bebeginize bazi konularda hitap etmis olabilir oyuzden agliyor olabilir ve siz zaten hep yanindasiniz birileri gderken arkasına aglamasi normal ama kndine hitap edene daha cok ağlar tabi bu gerçek..dibimzdeki babaannesine hiç aglamaz mesela kızım çok ayni kulvara inemiyor goremedgi 1000 km ilerdeki anneannsine halen agliyorsa arada cok bariz farkliliklar vardir demekki…sizdekide bnzer bi durum..ama bu birilernin hoşuna gidecek bisey olmamalı ayıp etmişler bu konuda.