busimc Bebeğim 10 gün sonra 4 aylık olucak bugün farkettim yan tarafta diş mi acaba ve daha erken değil mi ?
aysebb busimc Evet kimisi erken çıkarıyor 4. ayda başlayanda var benim kızım gibi 10. ayda başlayanda 🦷
baharne busimc benimki de dört ay beş günlük alt damağı bembeyaz sol kulağını kaşıyor bide çıkaracak mı acaba
cansu2600 busimc Benim oğlumda 4 aylık üst damagi böyle olmusta doktora gösterdim diş çıkarması için daha erken ama yerleri belirleniyor demişti salya ve kaşınması var bide
busimc aysebb alisinannesi2205 baharne Diş yani 🥹 ilk bebis olunca haliyle tam emin olamadım yine tam olarak çıkması sürer ama dimi
tugba65 baharne benim kızımda 4 aylık aynı dediğiniz gibi parmağımla kontrol edince elime geliyor dişler yerlerş şiş ve belli sizinki çıkardınmı hemen
busimc cansu2600 hafif çıkmış uçları elimle hissediliyor bizde de salya kaşıntı var elimizi tutup ağzına sokmaya çalışıyor kuzum
afrasena busimc 3 ay 16 günlüğüz aşırı derece ağzı sulanıyor eli sürekli dişinde kulakları kaşınıyor diş etleri kızarmış geliyor valla bizimkide🫣😊
cansu2600 bestmomm Offf 4. Ay atagi yüzünden yipranmistim ben böyle bişey görmedim halada yıpranıyorum bide diş aman yarabbim düşündükce gözüm korkuyor 😁
hndathn busimc değil. Yapıcak birşey yok cnm benım oğlumda 4 aylıkken dıs çıkardı 22 aylıkken tüm dişleri tamamlanmıştı
afrasena busimc Valla benim bebişin kulağıda kaşınıyor tabi her bebişte farklı seyir gösterebilir Kimisi acayip ateşleniyor kimisi hafif İnşallah en güzel şekilde atlatırız bu dönemi🫣😇