Beybisii_ Kızlar benim ev yola bakıyor evin önünden çok araba geçiyor toz çok oluyor ve güneşte direkt bizim eve vuruyor perdelerin kısım kısım yırtılmış yikasam iyice acilirmi yırtıklar sizce
sadecoffeee Beybisii_ evet yıkadıkça daha çok açılıyor benim balkonum güneş aldığı için ve sigara içildiğinden çok sık yıkıyorum o yüzden çok yırtılıyor senelik yeni tül takıyorum
Beybisii_ sadecoffeee valla bende yikicam yirtilirsada yeni alıyım yapcak bişi yok 😂 böylekirli durmasindansa
yagmurkokusu_ Eşim sigarasını kendi odasında içiyor bence tülün kalitesiyle alakalı eski evden getirdiğim tülleri taktım. Eskiyecekse onlar eskisin yenileri kaldırdım bana kızdı ama sigarayı ne zaman dışarıda içersen o zaman takacağım dedim 😂
Beybisii_ yagmurkokusu_ benim tüller çok inceymiş 6sene dyaanabildi anca 😂 bizim salonda icilmiyor sigara ama genede oluyor malesef toz ve güneşten
yagmurkokusu_ Beybisii_ daha da dayanır en iyisi tülleri kapıda sepette duranlardan almak gerekiyor onlar daha kaliteli oluyor aklınızda bulunsun.