Lcy03 Niye mucize xünki 6 yillik evliyim ve allahim bana klomen tedavisiyle bi evlat nasip etti ve dogum yapdikdan sonra tekrar hamile oldumu ögrendim olmaz demisdim rabbim nasip etti varmi aramizda birinciden direk sonra hamile kalan ?
nurarslnn Lcy03 bende pcoluyum klomen ve aşılama ile hamile kaldım 20 günlük anneyim 😊 tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Zeynepeymen Lcy03 bende pcoluyum ıkıncı evladımı tedavısız kendılınden oldu çok sasırmısdık allah istedktn snra herşey oluyor
Meleknazz Bnde pkoluyum tedaviyle oldu bebegim 6 aylik. Onceden adet olmuyodum simdi her ay duzenli sukur kolay hamile kalirim diye dusunuyorum yani korkuyorum bile benim bebis biraz yaramazdaa😀 ins iknci istediqimiz zamn tedavisiz olur.Allahm isteyen herkese nasip etsin ins.
Lcy03 [bilinmeyen] ben her ay düzenli adet olmuyodum öle sölim haplarla hesapplandi sonra hamile kaldim simdiki ise pat diye oldu
Mina0609 Lcy03 40 dan sonra adet gördünüz mü adet görmeden mi hamile kaldınız acaba ben adet görmedim daha ama adet olmadan hamile kalınır mı onu bilmiyorum