Tuba888 Oğlum 1 yaşında gerçekten iki dk kndi durmuyo sürekli ağlıyo kucakta bile öyle. Karnı tok altı temiz uyumuşta olsa hep böle böyle bebeklere hiperaktif diyorlar bilginiz var mu yardım edin çok zor tek başıma bkıyorum bide bebeğime
balkizlar Tuba888 1 yaş çocukların geneli öyle… mutlaka dışarı çıkarın her gün.. enerjisini atmayı sağlayın atmazsa evde de durmaz tabi.. bi de siz hareketli misiniz evde. Durmadan oraya buraya koşuyorsanız çocuk da hareketli oluyor
Elifatm1 Tuba888 benim oğlum da 3.5 yaşında. Çok hareketli. Bana da öyle diyorlar. Pedagoga götürücem artık.
hndathn Hiperaktivite başka birşey bunu bır uzmanın teshıs etmesı lazım. Mılletın agzı alısmıs hareketlı çocuğa hiperaktif demeye. Benım 2 çocuğum da öyle. Hatta okuldayken müdürü ve öğretmenleri kapı duvar tepelerinden atahan (oğlum) topluyoruz derdı. Kızımı doğurdum o oğlumdan beter. Oğlanı duvardan toplardım kızı tavandan toplıcam az kaldı 2 çocuğuma da babalarının dahi gram destegı olmadan bakıyorum her sanıye yüreğimi agzıma getiriyor kızım hadı oğlan büyüdü artık onun bır zararı yok ama kız tepe taklak ediyor her yerı. Mana yok gerçi havalardı hastalıklardı uzun zamandır eve tıkıldık. Enerjılerını atamıyorlar
Tuba888 hndathn Allah yardımcımız olsun evet doğru evde dudukca enerji tavan yapıyo biraz güzel oldukça çıkıyoruz 😇
456PlayerEsra Hayır canım bu hiperaktivite değil. Hiperaktif çok hareketli çocuklara deniyor ağlak ve kucak isteyenlere değil
Tuba888 balkizlar havalar soğuyunca pek çıkamadık ama çıkıyoruz güzel oldukça. Evet BNde çok hareketliyim evde
balkizlar Tuba888 sizin hareketiniz çocuğa yansıyor kendinizi yavaşlatın anda kalmaya çalışın… ben dd öyleydim çünkü bir doktorun videosuna denk geldim çocuk gerçekten benden dolayı hareketli..sürekli dönüp duruyordum önünde.. soğuk havalarda da çıkarmak lazım iyi giydirip çıkarabilirsiniz hem pna hem size iyi gelir
sek_kahve Tuba888 tabiki etkiler, bir de daha çıkmayanlar var, dişler yavaş yavaş çıkar, şiştiğini görünce diş geliyor deriz ama şişmeden önce oraya gelme süresi var bir de öyle düşünün