Hul07 Merhaba arkadaşlar, 4 gün oldu doğum yapalı mastit oldum. Sıcak su torbası duş denedim geçmedi başka önerisi olan var mı. Sıcak su duşunu ne sıklıkla yapmalıyım neyi yanlış yapıyorum bilemedim gögsüm taş gibi oldu sağılmıyor bile
Bebekanneesi Hul07 sıcak suyun altında saçınız üstüne gelsin tarak ile tarayın yeşil sabun ile bol bol ovun lahana sıcak suda haşlayıp sıcak şekilde köyün hemen açılacak zaten
ebrarberen23 Hul07 ilk aylar sütünüz varsa bebeğe fazla gelecektir zaten o yüzden fazla geleni tutmaym memede her emzirme sonrası sağım yapın ben bu şekilde çözüm bulmuştum
mondecaidensecmeler Hul07 sıcak havluyu ya da bezi gogusunuzun ustune tütün ardından sağım yapin sağım çok rahatlatiyor. Ben youtubeda tıkanan göğüs açma videolarında Esra ertugrulun diye bir bayanın videosu var onu denedim çok iyi geldi yapabilirsiniz
Karanirem Hul07 hem emzirip hem sağın 15 dk cift gögüs 2 saat arayla mutlaka boşaltın ve emzirin sağıp emzirin veya emzirip sağın önce düsük modda 1-2 dk sonra 15 dk orta modda sağmaya devam edin
mericaslan Geçmiş olsun meme ucunda beyaz nokta görürseniz sivilce gibi sıkın ve elle sağım yapın kızlar. Ben 5. Ayımda bunu kesfettim sürekli tekrarlayan kanal tıkanıklığım böyle açılıyor herkese sağlıklı günler dilerim