Zeynonunmomu 8 aylık kızım her saat başı kalktı emmeye beşiğine yatırıyorum ben daha uykuya dalamadan tekrar kalkıyor 2 gecedir böyle başım ağrıyor artık hiç yatmsam daha iyiydi bu ne böyle 😫😫
ZeydsMom Zeynonunmomu donem donem her bebekte uykusuzluk istahsizlik bunlar cok normal. Bunun kesfetmesi var yeni seyler ogrenmesi dis sureci falan.
bitboylum Zeynonunmomu bir yaşından birkaç gün sonra gerçekten düzene oturuyor canım o aylar atak ayları
ZeydsMom Zeynonunmomu evet gunduz ogrendiklerini gece denemek icin uyanik kalmak istiyorlar bu konusma emekleme yurume bi yere tirmanma oyun hersey olabilir
ZeydsMom Zeynonunmomu bizimki ne zaman gece uyumasa hep biliyorduk sabahina bi surpriz var. Ya gunduz bisey yaptiysa aha bu gece uyku yok diyorduk 😄
Zeynonunmomu ZeydsMom Bende bundan sonra bu tecrübeyle konuşucam hep üst dişleri gelcek diye bekliyoruz ama babıldamalar başladı dişler duruyor😂
Zeynonunmomu gmzshn ya bizim düzgündü diş dönemi bi çok bozuldu gene düzeldi şimdi bi iki gündğr bozdu gene ben git gide uyku saati artar diye bakıyodum ondan🥲😂