meliiii Bebeğim tam 4 aylık son zamanlarda emmesi azalmıştı ama bugün emzirmek için can çekmiştim resmen hiç emmek istemiyor başka birşey de vermiyorum ztn ne yapacağım bilemedim ne yapmalıyım ne zmn biter bu süreç üzülüyorum onun için
buseviim meliiii sürekli teklif edin ağlarken değil sakinleştirip teklif edin ayakta yürüyerek emziriyordum ben öyle olduğunda anca öyle tutuyordu bir deneyin
cansmes meliiii 4. Ayda bir bıraktı, o bırakış bir daha asla ağzına meme veremedim. Aman çok dikkat edin. Doktorumuz uykulu iken dene, ilgisini dağıtacak şeylerden uzak sakin bir ortamda ya da onu rahatsız etmeyecek hafif bir müzikle dene demişti.
willeyysss meliiii uyumaya yakın ya da uyandıktan hemen sonra emzirmeye çalışın öyle emiyorlar. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Uyumaya yakın sinirli olduğu için uyandığı ilk an ağzına dayıyorum o mayışıklıkl memeyi alıyor 20 dakika emiyoruz. Siz isterseniz uyanmasına 15 dakika kala da meme verebilirsiniz. Gezerek emmeyi de seviyorlar ama dikkati dağılıyor başka şeylere bakmak istiyor diyorsanız üzerinize emzirme örtüsü örtüp yapılandırılmış ortamda emzirmeyi deneyin. Bu durumlardan birinde memeyi kabul ederse zamanla genelleyip memeyi reddetme durumu kalkacaktır diye umuyorum.