Zeyyyynep 2 yaşında bi kızım var bir saat önce ağlayarak uyandı genital bölgesini tutup ağlıyor asla susmadı yatmıyor biraz daha aplarsa hastaneye götürücem ama ne olabilir birden böyle
Zeyyyynep buseviim MnkKrtl Mirabia Ama idrar yapmadığı halde tutup bastırıyor ve ağlıyor tam uykuya dalıyor birden çığlık atıp orayı bastırıyor şimdi doktora götürsem mi sabahı mı beklesem bilemedim biraz daha uyumazsa götürücem sanırım
Momasel Zeyyyynep yaa aynı durumu bizde yaşadık şuan zorla uyuttum 2de uyandı 5e kadar dediğiniz gibi genital bölgesini tutarak ağlıyordu banyo yaptırdık biraz iyi geldi ama sonra tekrar ağlamaya başladı ilaç verdim öyle uyudu şimdi gittiniz mi hastaneye bana da bilgi verirseniz sevinirim
Zeyyyynep Momasel acile gittim canım doktor polikinliğe yönlendirdi uzman baksın dedi kan falan alın enfeksiyon varmı dedim ama almadı ağlayınca ağrı kesici ver dedi bir de krem yazdı bir tane o kadar
sarppp Zeyyyynep ya idear yolu enfeksiyonudur ya da çişi vardır kalkmak istemiyordur ama sıkışmıştır bazıovuklar öyle yapar