Fatma1107 Hayırlı akşamlar kızlar. 2,5 aylık bebeğim var. 4 saatlik yola gidicez kendi arabamızla. Bebeğim pusette durmuyor kısa mesafelere hep kucağımda taşıdım. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Önerisi olan var mı? Sizler nasıl çıkıyorsunuz ve bebekle yolculuk nasıl oluyor? Kucağımda götürünce tehlikeli olacağını düşünüyorum ve korkuyorum :(
ikos58 Fatma1107 40 gunlulken basladm sehırlerarası yolculuklara esımın aılesı ıstanbul dısında yasıyor cunku. Arabayı kendım kullanırım bebk arkada pusetınde bır sure sonra uyuyor zaten
Pelrenc Benim bebeğim de 40ı çıkmadan poşeti bir türlü sevmemişti,ben de 8 saatlik yolculukta bir tane yastık aldım arabaya; kızım uyanıkken kucağımdaydı, uyuyacağı zaman minder niyetine yastığın üstüne boylu boyunca yatırdım, daha önce bir kere 3 saatlik yolda pusette çok ağlamıştı hiç de uyumadı çok eziyet olmuştu,sonraki uzun yolda çözümü böyle buldum kesintisiz 3 saat uyumuştu. Sonradan ufak ufak gezerek pusetine alıştırdım. Şimdilik siz de yastık kullanabilirsiniz,bildiğiniz yetişkin yastığını boylamasına koyun arka koltukta yanınıza,bebeği üstüne yatırın.arabaya alışana kadar böyle yapabilirsiniz