S_x_w Berraa_54 12 senem artık bakır olan kilo yapmıyor..zaten mantıklıda değil rahime yerleşen ve hiçbir hormon salgılamayan bir şeyin kilo yapması☺️ Ama hormonlu spiralin yaptığını duymuştum zaten adetten de kesiyor bir süre sonra o yüzden muhtemel yapması
_YanakReisinAnnesii Berraa_54 onların ki hormonludur belki. Hormonlu olanlar adet durumunu falan çok etkileyebiliyor veya kiloya sebebiyet verebiliyor. Ya da çok yiyorlardır alıyorlardır bilmiyorum 😂
imaddesi Berraa_54 yok ya bende ilaçlar kilo yapıyor diye duydum. Ama ben kilo almadım ki vücudum kilo almaya çok yatkındır. Emzirdiğim içinde almamış olabilirim 🤷🏼♀️
Yavato Devlet hastanesi ücresiz takıyormu acaba birde doğum yapalı 2.5 ay oldu adet olmadım takarlarmı gitsem acaba
sedeffy Yavato devlet Hastanesi’nde ücretsiz hormonsuz spiral takılıyor ve kilo aldırmıyor. Önce gidip kan tahlili veriyorsunuz muayene oliyrsunuz sonraki gün takıyorlar
Berraa_54 Yavato ben de 3 ay oldu hiç adet olmadım gittim kan verdim 7sinde gel yine kan ver dedi inşallah o gün takarlar ücretsiz galiba bilmiyorum
_YanakReisinAnnesii Berraa_54 hormonluyu adet kanamaları çok yoğun olanlara öneriyorlar. Genel olarak önerdikleri hormonsuz bakır spiral. Bende 1 yılı geçkindir onu kullanıyorum.
_YanakReisinAnnesii Berraa_54 kişiden kişiye çok değişen bir durum bu denemeden bilemezsiniz. Ben çok ağrı yaşadım hâla adet dönemlerim çok sancılı geçiyor ama başka bir arkadaşım da aynısından taktırdı ama o böyle sorunlar yaşamıyor.
zeynepkanat Hormonlu spiral kilo yapmıyor adet olamadığımız için vücudumuz ödemden şişiyor sadece ama aşırı derecede sivilce akne problemi yapıyor