bikahveicelimmi Kızlar düdüklü tencere önerisi alabilir miyim? Fiyat-performans bir ürün uzun süreli kullandığınız ve memnun olduğunuz🌸
[silindi] bikahveicelimmi Emsan ikili olan adını bilmiyorum kırmızı Kapaklı biri 4 biri 6 lt 3 yıldır kullanıyorum fiyatını falan da bilmiyorum ama memnunun
papatyagibi bikahveicelimmi Korkulu rüyam düdüklü Benimki korkmaz ama 7 senede 7 kere bile kullanmadım 😂
bikahveicelimmi [silindi] betul97_ papatyagibi sedeffy tavuklupilavv _YanakReisinAnnesii Çok teşekkürler kızlar🌸💕
hakinhakin papatyagibi ben de çok korkuyordum Arçelik gurme şef aldım. Her yemeği onda yapıyorum şimdi. daha az korkutucu 😁
tavuklupilavv bikahveicelimmi elektrikli düdüklü kullanıyorum. Diğerlerinden korkuyorum çünkü ve çok memnunum. 3 bine almıştım geçen sene
_YanakReisinAnnesii bikahveicelimmi benimki korkmaz bir problem yaşamadım ama 5 yıldır da sayılı kullandım 😂çünkü aklım çıkıyor patlamasından falan korkuyorum 🫠
selambengeldim bikahveicelimmi Karaca kullanıyorum şu masterchefteki modellerin aynısından. İkili olarak almıştım 4 lt ve 6 lt gayet memnunum hızlı pişirmesi çok işime yarıyor. Nohut 10 dakikada pişiyor, et 15 dakikada pişiyor baya vakitten kazanıyorum yemek yaparken
asrinhatasi bikahveicelimmi ben bernardonunkini kullanıyorum 5 yıldır elim kolum kendisi. Çok da memnunum 🌸
selambengeldim evin34 bir sene oldu sanırım ya geçen sene almıştım çok memnunum her şey çok hızlı pişiyor
selambengeldim evin34 tavsiye ederim gerçekten 10 dakikada nohut, 15 dakikada kavurma pişiyor taze fasülye 5 dk